Hjem
Prisliste
Galleri
Brud
Om oss
Linker:


Modeca
YOUTUBE


Fotograf

Rikke Fromreide
Brud


Brud
 På
 Sjå å få kløpt deg

Velkommen som brud hos oss

Endelig er dagen kommet -  du skal gifte deg. Dagen du har sett frem til og planlagt i lang tid. Hva kan vi på "Sjå å få kløpt deg" gjøre for deg?

Jo - vi kan gi deg en god start på dagen som skal bli en dag du minnes resten av livet. I en avlappet atmosfære hvor du kan føle deg hjemme, få venninner innom på ett glass vin eller bare slappe av sammen med forlover og bli stelt på håret før vi legger sminken.

Hvordan planlegger vi?  Noen dager før den store dagen setter vi av en prøvetime der vi sammen og med vår erfaring finner en frisyre som passer til kjolen - til stilen - til Deg

Da kan det være lurt av deg og ta med evt. pynt du har tenkt deg og bruke. Ta med slør, tiara og kanskje smykkene du har tenkt og bruke. Kjolen trenger du ikke å ta med, men ta med ett bilde av den. Da kan vi danne oss ett "bilde" av hvordan vi skal få deg til å stråle på den store dagen.

Når det gjelder bekledning så kan du, om du  ikke vil hjem og kle deg, få benytte deg av ett eget rom til omklednig. Her kan du henge opp kjolen når du kommer og trenger du hjelp med kjolen på noe vis så hjelper vi deg med det også.

Har du spørsmål om brudepynt så er det bare og spørre.

         


 Copyright (c) 2010: Sjå å få kløpt deg  web ansvarligc: Kenneth Bruseland
      Document made with KompoZer